Linux bilgisi iyi olanlar girebilir mi?

ReadyMajeh

Üye
25 Haz 2016
151
0
Erzurum
"hashcat" denilen tool ile tanıştım ve hash'imi decrypt etmek istedim fakat tool bana bir hata verdi sizden ricam hatayı bilen veya ingilizcesi iyi olup araştırıp bana yardım edebilecek birisi varsa gerçekten minnet duyarım <3 :'(

root@jitem:~# hashcat -m 0 -a 0 '/root/Desktop/hashes.txt' '/root/Desktop/password.txt'
hashcat (v4.2.1) starting...

* Device #1: This device's constant buffer size is too small.

* Device #1: This device's local mem size is too small.

* Device #1: Not a native Intel OpenCL runtime. Expect massive speed loss.
You can use --force to override, but do not report related errors.
No devices found/left.

Started: Sat Sep 1 02:02:31 2018
Stopped: Sat Sep 1 02:02:31 2018
root@jitem:~#


Bu arada bir de "hashcat -m 0 -a 0 --force '/root/Desktop/hashes.txt' '/root/Desktop/password.txt' " ile denedim ama yine hiçbir türlü sonuç alamadım :/
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ReadyMajeh

Üye
25 Haz 2016
151
0
Erzurum
Sorunun çözümü sanal makinenin CPU kullanmamasıymış sanal makineden kali linux çalıştırdığım için CPU ve GPU yazılımlarını okumamasından kaynaklanan bir hashcat sorunu ile karşı karşıyayım.
Şu bahsettiğim hash'i d7902f76e7f4e37f549718cd41895da1 siz hashcat'tan yerime bypass edebilir misiniz. Şu an çok ihtiyacım var hashcat'e ama çalışmıyor..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.