Linux kurulum hatası

Kursunbey

Yeni üye
1 May 2019
2
0
Kali Linux u VMwaredenmi yoksa virtıturalbox tan mı kuruluyor. Birde Vmwar hata veriyor ne yapabilirim bir yardımcı olabilir misiniz.

7aRNWP.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

InSpy

Katılımcı Üye
21 Mar 2019
992
2
Merhaba, ikisinden de kurulabilir. Aldığınız hatayı ekran görüntüsü atabilirseniz ne hatası olduğunu anlayıp yardımcı olabiliriz.
 

Al5ancak

Üye
31 Ara 2018
170
2
Her iki program ile kurulabilir fakat indirirken dosya uzantılarına dikkat etmen gerek sonu .ova olan virtualbox için vmware için ise bu uzantı .7z'dir. İyi forumlar
 

LETRX

Katılımcı Üye
21 Ocak 2010
355
4
Tromsø
Her ikisinede kuruluyor tavsiyem flasha kurarak açılışta boottan açın kali liünuxu daha hızlı kullanırsınız çünkü sanal makine programları bilgisayarı çok fazla yorar dediğim gibi flasha kurarak kullanmak en mantıklısı.
 

Endofrin

Katılımcı Üye
25 Şub 2019
253
2
Yupiter
Dostum uzun zaman vmware de calisdirdim Linuxu ona da calisdirmak denirse eger , daha sonra windowsu sildim yerine linux kurdum simdi daha iyi calisiyo sorunsuz, benim tavsiyem usb vasitasiyla windwosu silip linuxu kurun daha detayli yardim isderseniz ozelden yazin elimden geldigi kadar yardim ederim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.