Linux Mint'e Geçince Klavye Işıklarının Yanmaması

TheDark1923

Yeni üye
3 Şub 2019
5
0
Öncelikle Selamun Aleyküm,
(Yeni Olduğum İçin Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum bi rhata yaptıysam affola) Ben Windows 7 kullacısıydım, elimde laptop var. Windows7'den Linux Mint'e geçiş yaptım. Benim laptop klavyesinden ayrı klavyem var, markası polygold pg-956( reklam olduysa kusura bakmayın). Windows'dan Linux Mint'e geçince klavyedeki "scroll lock" tuşuna basınca klavyenin ışığı yanmıyor, ama yazı yazabiliyorum. Capslock vs. çalışıyor, ama klavye ışığı çalışmıyor çözümünü araştırdım ama bulamadım bana yardım edebilir misiniz??
 
Çözüm
sudo xset led 3

Ve lütfen buraya yazmadan önce google amcaya sormayı deneyin, girdiğim ilk siteden buldum. Belki daha önemli bir sorunu alta itiyor olabilirsiniz.
İyi forumlar.

Thanders

Üye
8 Ocak 2017
230
0
sudo xset led 3

Ve lütfen buraya yazmadan önce google amcaya sormayı deneyin, girdiğim ilk siteden buldum. Belki daha önemli bir sorunu alta itiyor olabilirsiniz.
İyi forumlar.
 
Çözüm
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.