Linux Ubuntu

Jungmaus

Üye
10 Tem 2015
193
0
DeepWeb
Arkadaşlar ben 'https://ubuntu-tr.net' adlı siteden linux ubuntu indiriyorum. İlk defa linux kullanıcam aynı zamanda kurucam da. Buradan indirdiğim .iso dosyasını usb flash belleğe enjekte ettiğim zaman olay bitiyor değil mi başka yapmamı gerektiren birşey yok ?

Ve ben daha öncede çok denedim ama boot yerini açıyorum fakat formata hazırlıklı hale getiremiyorum. Her cihazın boot device yeri farklı oluyor. Nasıl yapıyoruz onu ?
 

SilentTurk

Üye
1 Ocak 2016
148
0
tanıdım seni
1-) Bios'tan USB bellek ile başlat deneme önizleme gelecek "İnstall Ubunt'u" buton tıkla kurulum baslar.
2-) Eğer Pc'de "Asist" tuşu var ise oradan "Optik Disk ve Usb" ' den başlat. Aynı adımları tekrarla.



+ Profil resmi iyiymiş :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.