Linux Üzerinden Instagram'a Nasıl Bot Basabilirim?

'4KR3P

Katılımcı Üye
10 Şub 2022
254
4
182

K0MANDO

Üye
22 Şub 2022
59
5
arkadaşlar hack hakkında çok şey bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum bu insta bot nasıl olcak bana öğretecek falan varmı lütfen insta _beratsaitama cevap verirseniz sevinirm
 

'4KR3P

Katılımcı Üye
10 Şub 2022
254
4
182
işte nasıl olduğunu bilmiyorum kanka öğretebilimirimsn kısaca :(

https://github.com/mustafadalga/Instagram-Bot/blob/master/Readme.tr.md bu toolu da deneyebilirsin bu arada sonradan geldi aklıma.

İşlemini Kali Linux üzerinden yapacaksan eğer kurulumu ;
1) git clone Instagram-Bot/Readme.tr.md at master · mustafadalga/Instagram-Bot
2) python instagram.py

yazarak programı çalıştırmış olursunuz.

Kullanımı attığım linkte resimli olarak anlatılıyor orayı incelersen daha iyi yardımcı olmuş olurum sana.

İyi Forumlar.
 
2 Şub 2022
93
38
{{*-KOD YEŞİL-*}}
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.