Mac için Hack Kodları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak28

Yeni üye
24 Ağu 2011
21
0
Merhaba arkadaşlar bana mac osx işletim sistemi için herhangi bir hack kodları lazım termina olur her tür bilen varsa vallaha süper olacak çok arıyorum :)
 

gringoxx

Katılımcı Üye
26 Ağu 2011
484
0
.
gerekli deneyim ve bilgiden sonra ve baya bir uğraşdan sonra yapılmayacak bir şey değil en kolay örnek mac os da açık bulundu hemde baya bir ciddi açık ama yeni başlayan biriysen mac de açık bulman veyada mac sisteme zarar vermeye çalışman imkansız ama deneme başarısızda olma diye bir söz var bulabileceğini pek sanmam ama bi araştır derim yada ilk önce mac işletim sistemlerini araştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.