"Malboro Parlement dışında ciqara içmem"Diye Kas Kas kasılanlara!!!

R0dosto

Katılımcı Üye
İçiyorsanızda en azından türk siqarası için kardeşim.O aldığınız malboro parlement (ozellıkle bunların ustunde duruyorum cunkı su an arastırmaktayım acayıb şeyler cıkarıcam karsınıza)Müslüman filistinli vs kardeşlerimizin üstüne bomba olarak düşüyor.Hea bunlar İsrail malı değil demeyin amerika İsrailin oynadığı uzaktan kumandalı bi araba sayılır...

Amerikan sigara devi Philip Morris şirketi, sigara yasakları nedeniyle hızla sigara içebilmek için sokağa çıkmak zorunda kalanlara yönelik tüm dünyada “Yoğun Marlboro”yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Ancak işin vahim tarafı, şirketin bu yeni tip sigarasını önce Türk tiryakiler üzerinde test ediyor olması. Haberi İngiltere'nin prestijli gazetelerinden The Sunday Times duyurdu. Gazete dünkü baskısında, “Philip Morris'in normal Marlboro sigaralarından daha kısa ancak aynı yoğunluktaki kompakt sigarasını Türkiye'de test ettiğini” yazdı.
Gerçekten de şirketin “Marlboro Intense” (Marlboro Yoğun) adlı yeni ürünü yaklaşık bir aydır piyasada. The Sunday Times, halka açık yerlerde sigara içmeyi yasaklayan ülkelerin sayısının 50'yi geçtiğine dikkat çekerek Philip Morris'in “sigara yasağı çağı”na uygun yeni sigarasıyla dikkat çektiğini belirtti. Gazete “daha kısa ve yoğunluktaki yeni ürünü, sigara içmek için sokağa çıkmak durumunda kalan tiryakilerin çekici bulacağını” yazdı.
Ciklet paketi gibi
Kıpkırmızı renkli ambalajı ve piyasada satılan ciklet paketlerini andıran büyüklüğüyle insanda ilk görüşte içme hissi uyandıran yeni “Marlboro Intense”, normal Marlboro'dan 1.3 santim daha kısa... Normalde Marlboro'lar 8.5 santimetre uzunluğunda.
Ancak Marlboro Interse sadece 7.2 santimetre. Gazeteye göre Türkiye'de test edilen yeni kompakt Marlboro'lar daha sonra Amerika hariç 50 ülkede satışa çıkarılacak.
Normalde sigaralar 8 nefes ve üzerinde biterken, Marlboro Interse en çok 7 nefeste tükeniyor. Şu an piyasada 4.25 YTL'ye satılan Marlboro Intense, bir satış pazarlama stratejisi olarak da diğer Marlboro türleri arasında ayrıca en ucuzu.

Piyasada satılan Marlboro INTENSE paketlerinin üzerinde diğerlerindeki gibi yasal uyarılar mevcut. Ancak tüketiciler “Marlboro INTENSE” kelimesinin “YOĞUN Marlboro” anlamına geldiğini bilmiyor. Çünkü Türkçe çevirisi yazılı değil.
 
Son düzenleme:
6 Haz 2009
105
0
İzmir
Ya kusura bakmayın ama içenlerin hepsinde beyin yoq :S ne yazıkki Allah siz sigaradan ölün diye vermiyor o canı .. !! içenlerin çoğuda zaten özenti hava için içiyolar... pehh :S içmeyenleri bile zehirliyonuz !!
 

R0dosto

Katılımcı Üye
Bu konuyu birazda dedem akciğer kanseri oldu 75 yasında falan 12 yasından beri içiyormuştu.Basta solemedık kanser olduqunu oda bılmıyordu hastane raporlarını bulmuş okumuş "Telefonda ben düpedüz kanserim" dedi :( Bitkisel şeyler kullanıyor şimdilik bakalım inşallah iyileşicek...
 
6 Haz 2009
105
0
İzmir
Hakakten ya içiyorum diyosun bide yazık ya sağlıklı bi vücüdun varken niye bozuyosun ???!!!! hesabını nasıl vereceksin ... çok güsel tadımı var dicen
 

ASİ_LoRD1

Uzman üye
30 Haz 2009
1,662
0
yaw takmayın onlar temmuz ayında naneyi yiyecekler içiyom diye dursunlar temmuzdan sonrada içsinlerde görsünler gılıklarını :D:D:D:D
 

The Cry

Kıdemli Üye
19 Eki 2007
3,111
10
"-Her Yerden-"
Kendi Kendinize Boşuna Konuşmayın Herkezin Ketfine Ha Yasak Gelir Sorun DeğiL İçilebilecek Yerde İçeriz Ha Sigaranın İçine Başka Bişey Daha Korlar Wiston İçeriz Zor DeğiL Her Koyun Kendi Bacandan Asılır....
 

Black-Box

Emektar
14 Tem 2008
5,199
49
İstanbul.
Sonuçta yine her türlü zehirlencekler.

Onun için kasabilerler problem değil.

Sonra başlarını çok vururlar duvara ama iş işten geçmiştir.
 

Pirated

Yeni üye
5 Tem 2009
16
0
ee ne olmuş sorun nedir burada ? ben malboro içiyorum :S anlayamadım sorun ne buradaki
 

tolgatoto

Katılımcı Üye
26 Tem 2009
1,000
0
GamersFirst
yahu akıl var mantık var coca cola ya da aynısını diorsunuz olm bunlar özel insanların şirketleri gelirleri sivil insanlara gidiyor sizin bnm gibi iş adamlarına adam nie versin parasını israil e de filistinlileri vurdursun akıl var mantık var bunun ona ne gibi bi gelir i olacak aksine zararı olacak israil kendisi kazanıyor paraları ve yahudiler çok çalışkan insanlardır bu yüzden israil in çok parası var amerika devletini bilemem ama coca cola marlboro parliament gibi markalar sıradan insanlara ait firmalardır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.