Merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BÖRÜ'

Uzman üye
12 Mar 2019
1,221
1,169
JİGK
Merhaba, hoş geldiniz. Sorun yaşamamak için THT Forum Kuralları kısmını bıraktığım url'den okuyabilirsiniz. Son olarak forumda vakit geçirmek isterseniz kulüplere göz atabilirsiniz.

 

"KARAHANLI"

Kıdemli Üye
17 Mar 2022
2,607
3,346
Россия





Turkhackteam misyonu, turkhackteam faaliyetlerinin hedef ve sınırlarını belirleyen özel kurallardır. Misyona sadece üyeler değil aynı zamanda admin ve diğer yöneticilerde uymak yükümlülüğündedir.

Turkhackteam misyonunun temelinde; Türk sitelere hiçbir teşebbüste bulunmamak diğer siteler için ise sistemi bozmamak, kalıcı hasar vermemek gibi şartlar yer alır.

Türk milletine, vatanımıza, devletimize, devlet büyüklerimize yapılacak olan yurtdışı kaynaklı olumsuz faaliyetlerde ise misyon dışına çıkılması söz konusu olabilir. Özellikle pkk-fetö terör örgütü propogandası yapan terörist siteler için misyona uyulma zorunluluğu yoktur, bu tür sitelere her türlü zararlı, yıkıcı faaliyette bulunmak serbesttir.

Misyon ile ilgili diğer detaylar için;

TurkHackTeam Misyon

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir!

Hoş Geldiniz Foruma Gerekli Olan Linkleri Sizleri İletiyorum Kolay Gelsin İyi Forumlar dilerim!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.