Merhaba

bilimselmaymun

Yeni üye
9 Kas 2011
10
0
merhaba arkadaşlar. siteye yeni katıldım adım ziya 25 yaşındayım antlayadayım.
özellikle fake mail öğrenmek geliştirmek için üye oldum. fakat site komple güzel her açıdanhoşuma gitti ( ATATÜRK bölümü hariç dindar 5 vakit namazında yobaz biri gösterilmişte ) polemik yaratmak istemiyorum tabi sadece kanıt sunulmadan yazılan başlık ve konular hoşuma gitmedi zamanla düzelir düzeltirilir umarım..
 

dangareus

Uzman üye
18 Eki 2011
1,249
0
valla terfı etmen için bole seyler yazar san edemesın sureklı ban yersın bu bu sıtede oldugun surece bir gisayarın donanım yazılım herseyı nı ogrenırsın :)
 

mod98

Uzman üye
10 Eki 2009
1,110
0
nereye
Aramıza Hoş Geldin.. :) Forum Kurallarını Okumayı Unutmuşsun Bir Çok Kişi Gibi..Forum Kurallarını Okumayı Unutma İyi Forumlar...
 

bilimselmaymun

Yeni üye
9 Kas 2011
10
0
kuralları okumadım. dogru simdi okuyacagım
lamerlikteki kastım epsri sadece yahu :)
hacker filan olmak istemiyorum. birza daha bilgisayar bilgimi geliştirmek istiyorum o kadar
tşkler insallah ban yemeyiz varsa konuda bir saçmalık adminler silsin lütfen.
 

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,081
16
ankara
1000 kişiden 10 kişi hackerdır zaten ben şimdilik kendi adıma o ilk ona giremeyeceğimi ve halaa lamer kalacağımı biliyorum. lamerin anlamı o kadarda kötü değildir abartıyorlar bazen. lamer demeyelim o zamanda öğrenci diyelim. bizler öğrenciyiz ilkokulu bitirmeden liseye gidemeyiz. oku çok çalış sen ilkokul 2 . sınıftaysan bende 4. sınıftayımdır herkes kademe kademe. nasıl okuldayken sınıf arkdaşların olurdu başka sınıftan tek tük olurdu , her yer aynı. bilgi öğren paylaş öğrenende senle paylaşır sonra sınıf atlarsın yavaş yavaş. ama şimdilik öğrenciyiz arkadaşım. hadi yazılı var dersine iyi çalış. bu mantıkla gidersen öğrenirsin.
 

bilimselmaymun

Yeni üye
9 Kas 2011
10
0
Aramıza Hoşgeldin..
Kalıcı Olman Dileğiyle...

Sorununa Gelince
/ İmzamdaki Videoyu İzleyebilirsin. :)

hocam tşkler imzandaki videodan bakarak yaptım fakemi hotmaile monteledim formbuddy kodlarını. son bir yadım daha lazım şimdi bu hazırladıgım xxx.html isimli fakemi nerye yükliyimki link haline gelebilisin. insalara bu sekilde yollayamamki

t35 demişler THT de oda suanda calısmıor bildigin free hosting varmı index olarka atabilecegim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.