Metin2 Site ve panel hack konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28 Eki 2010
58
0
merhaba arkadaşlar

ben oynadıgım metin2 pvpsinin sitesini hackleyip ıd ve şifreleri öğrenmek vb. istiyorum..

peki bunu nasıl yapabilirim sitenin kaynak kodu işe yararmı yardımcı olun.

editimi çaldırdım :S
 

gsman33

Yeni üye
30 Ağu 2009
49
0
Emre Gördüğüm Kadarıyla Bilgin '0' Öyle Sitelerin Arkasında Hostlar-Domainler Sunucular Makineler Var Hacklesen Dai Peşini Bırakmazlar.

Konu KİLİT.
 

aLonEsHaDoW

Yeni üye
23 Ağu 2011
44
0
29
Bolu
Yöneticiyle önce bi tanıs arkadas ol ip verirmisin de bende vercem de al ip ini zaten yapman gereken forumda bulunuyor :)

Kardes ben o tür oyunları oynamam ama yönetici ile bağlantı kurarak arkadas olursun sonra dolaylı yolla bi bahaneyle ip sini istersin ordan yola çıkarak foruma bak zaten ne yapman gerektiğini görürsün :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.