Microsoft Store Açığı Buldum Ne Yapabilirim ???

RootAdam

Katılımcı Üye
31 Ara 2018
710
7
-
Merhaba, Açıktan biraz daha bahsedersen yani ne seviyede kritik... O derecede israilli şirketler var satarsın onlara yardımcı olurum..
 

ata3344

Üye
2 Ara 2021
94
23
Merhaba, Açıktan biraz daha bahsedersen yani ne seviyede kritik... O derecede israilli şirketler var satarsın onlara yardımcı olurum..
Yardım Eder Misin Açık Şu Şekilde İşliyor Örneğin Minecraft Deneme Sürümünü Başlattın Ama Sonra Bu Açık İle Bir Anda Satın Alındı Diyor Ve Deneme Sürümü Kalkıyor Yani Artık Satın Almış Oluyorsun
Satmama Yardım Edebilir Misin
 

METE _HAN

Katılımcı Üye
16 Eyl 2021
895
565
root💀kali
Microsoft Store Açığı Buldum Ne Yapabilirim ??? Açık Demo Súrümündeki Programi Satin Alinmis yapmak
öncelikle Tebrik ederim..Eğer gerçekten Kullanıcı bilgilerini vs. tehlikeye atacak bir Sorunu tetikliyorsa Şirkete bildirirsen , senin için iyi olur.!Aynı zamanda açığı doğrular nitelikte gereken Fotoğrafları ve gerekirse Video paylaşmayıda Unutma
 

EnderBey

Yeni üye
2 Ara 2021
2
0
Microsoft store ile iletişime geçmen daha iyi olur,Böylece sana bir para ödülü verebilirler ve bu açığı illegal bir şekilde kullanmanı tavsiye etmem kendini gizleyemediğin sürece bu açığı kullanırsan başın belaya girebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.