Minecraft Bot Saldırısı

UmutSuzDum

Katılımcı Üye
1 Ara 2018
650
155
Yeni Zelanda
Site:https://mcspam.net/ Etkili bot saldırısı saniyede 500 bot attı denedim
ve çok etkili oldu Anlatıma geçelim MCSpam sitesini giriniz panele girin register yapın ve kayıt olun yanda New Attack var ip yi giriyoruz serverin ipisini port 25565 giriyoruz nick random
ping true çok lag yapar çökertir time en fazla 60 Send attack diyecez ve olucak server çökücek gerisi zaten size bağlı istediginiz servere atın lobiyide çökertebilirsiniz.




1.Adım:
Em3qBB.png


2.Adım:
v6ZLDr.png


3.Adım:
XMdoG0.png


Kanıt Botu Attığım bi Serverin resmi: https://i.hizliresim.com/nQE2W1.png
 
Son düzenleme:

UmutSuzDum

Katılımcı Üye
1 Ara 2018
650
155
Yeni Zelanda
Saldırı deneme olarak yapılmıştır bakın korumalı serverlerede giriyor 3 saniye fln veriyor onlarada giriyor lobiyede giriyor lobiden direk oyuna giriyosada giriyor!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.