Mining Virüsü Nasıl Yapılır?

ScriptKid

Katılımcı Üye
5 Şub 2022
611
8
91
Merhaba şuan 10-15 tane bilgisayar virüs atmam için bekliyor

Ben bu bilgisayarlardan gizlice mining yapmak istiyorum

Acaba sizin bildiğiniz güncel gpu ve cpu mining yapan rat veya başka bir virüs programı var mı?

Bilgisayarların ekran kartları AMD readon 550

İşlemcileri i5-10400 veya intel i5-10400f e denk gelen AMD işlemci

Onun dışında bilgisayarlar kasa bilgisayarları dibine kadar sömürmek istiyorum virüsün fark edilmesi gibi bir derdim yokonun dışında anti virüsleri sadece Windows defender onuda dcontrol programı ile kapatabilirim

Şimdiden teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
 

cgtyA

Yeni üye
7 Şub 2023
9
0
Prototip olsun, olmadan ne yazık ki kimse görüşmez bile. Patent almasan bile bir avukatla görüşüp HERHANGİ bir görüşmeden önce fikrin sana ait olduğunu Türkiye'de nasıl kanıtlarmışsın öğren, benim işim yazılım olduğundan bilmiyorum. Yazılım olunca resmen sinema script'leriyle aynı şekilde lisanslıyorsun çok ucuza, hatta yanında 100 tane hologramlı bandrol bedava veriyorlar fiziksel kopyalara yapıştır diye :D

Benim tanıştıracağım insanlar dahil iş dünyasında herkes, imkanını bulursa fikri çalıp kendi yapar. Benim programcı arkadaşlarımdan birini TurkCELL kazıkladı. Ben az daha MEDAŞ tarafından kazıklanacaktım.
Bilgisayar Müh. stajı yapıyorum ben de, bana az insan başkasından duyduğu proje fikirlerini yapalım diye gelmiyor... Patent almayı da düşündüm, onunda harcı vardı yanlış hatırlamıyorsam, yani düzenli gelirim olmadan şu an elim kolum bağlı ve bu insanı ifrit eder... Fikir var ve yapamıyorsun!..
Eskiden patent sorgulama siteleri bile ücretsizdi, şimdi onları bile ücretli yapmışlar, sorgulama bile yapamadım, belki benden önce düşündü birisi, öyle bir durumu da var..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.