"Mozilla Firefox" Mu "Internet Explorer" Mi "Google Chrome" Mu?

"Mozilla Firefox" Mu "Internet Explorer" Mi "Google Chrome" Mu?


  • Kullanılan toplam oy
    70

EmReGs556

Katılımcı Üye
17 Eki 2010
314
0
Şu an piyasadaki en hızlı tarayıcı bana göre Chromium. Aslında Chrome'dan farkı yok ama denemenizi tavsiye ederim.
 

Chaias

Üye
9 Ağu 2011
120
0
Antalya
Bir açıklık getirelim.

Sıradan internet kullanıcıları gerek hız, gerek hafiflik ve sadelik konusundan dolayı Chrome'u seçecektir doğal olarak. Devam etmeliler. (Kendi işim sadece internette aylak aylak surf olsa Chrome'dan şaşmam.)

Opera'ya ise diyecek laf çok az. Oldukça hafif ve kullanışlı bir tarayıcı. Kendi mail istemcisini kullanmasıda cabası. Birkaç ufak uyumsuzluk sorunuda olmasa yemede yanında yat. Eklenti azlığı ise can sıkan başka bir nokta. Bugün mozilla'ya verilen destek eğer operaya verilmiş olsa herşey çok farklı olacaktı buna eminim. Opera tarayıcı geliştirmeyi bırak
masında, diğerleri ne yaparlarsa yapsınlar :) İlklerin tarayıcısı opera....Operaya son noktayı bu sözle koymak isterim. Her zaman ki gibi "The fastest browser on EARTH".


İnternet explorer'ın pazar payının yüksek olması tamamen windows ile entegre gelmesinden dolayı. Eğer durum farklı olsa şuan internet explorer safari kadar pazar payına ancak ulaşır. Oldukça hantal bir tarayıcı ama güvenlik olarak yüksek düzeyde.

Gelelim Firefox'a. Burada bir hack forumundayız. Hemen hemen buradaki herkesin bir amacı, hedefi var. Dolayısıyla internetteki işleri için kullanacakları en iyi tarayıcı firefox olur. Gerekli eklentileriyle yapamayacağınız şey yok yada oldukça az.

Son olarak tarayıcıda güvenlik isteyenlere bir önerim var. Comodo dragon web tarayıcısı..Comodo bilindiği gibi bir güvenlik firması. Comodo dragon ise chromium tabanlı. yani chrome hızı ile comodo güvenliğinin birleşmiş bir ürünü Comodo dragon..

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.