Msn Adresime girdiğimde hata kodu 80048823 :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pess33

Yeni üye
12 Nis 2010
6
0
Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım war Msn Adresime girdiğimde hata kodu 80048823 hata kodu weriyor şifremi değiştiriyorum ama yinede girmiyor o hata kodunu weriyor :S sorun ne olabilir nasıl çözebilirim bilenler lütfen yardımcı olsun :((
 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
1. Bilgisayarın saatinin doğru olması gerekiyor — saate çift tıklayıp

2. Eğer şifre hatırla işaretli değil ise şifreyi doğru yazdığına emin ol (büyük harf küçük harf- önce notepad e falan yaz orda gör doğru yazdığını sonra onu kopyala ve yapıştır).

3. Şifreni 10-12 karakterden az olacak şekilde değiştir

4. ZoneAlarm Norton Internet Security gibi bir güvenlik duvarı kullanıyorsan MSN in bloklanıp bloklanmadığını kontrol et. Internet izninin olması gerekiyor. İzin verilen programlar listesine ekle.

5. Güvenlik duvarını kapatarak öyle dene. Gerekirse uninstall et sistemden kaldır makineyi restart et öyle dene. Güvenlik duvarının bloklamadığına emin ol.

6. IE cache ve cookie’lerini temizle. IE de araçlar menüsünde, Internet Seçenekleri, Dosyaları Sil butonu ve Çerezleri Sil butonu gibi bişiler olması lazım onlara tıkla.

7. IE Güvenlik ayarlarını gözden geçir. IE Araçlar menüsünde, Güvenlik sekmesine git, orada “Check for server certificate revocation” Sunucu sertifika vs zımbırtısı işaretli olmasın. SSL 2.0 ve SSL 3.0 kullan seçenekleri işaretli olsun. Sonra OK e tıkla.

8. Başlat çalıştıra tıkla ve aşağıdakini yazıp enter a bas:
regsvr32 softpub.dll
aşağıdakiler içinde aynı işlemi yap:
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll

9. MSN Messenger 7 kullanıyorsan, Araçlar menüsünde Seçeneklere ordan da Bağlantılar kategorisine geç, Gelişmiş ayarlar butonuna tıkla ve tüm seçimleri kaldır. iki kez OK e tıkla ve tekrar bağlanmayı dene.
 

terapi54

Üye
20 Nis 2010
154
0
BELLİMİ OLUR
ARKADAŞIM HATANIN ÇÖZÜMÜ BU İLK ONCE C YE GİRİP PROGRAM FİLES' E GİRECEKSİN SONRA WİNDOWS LİVE DOSYASINA GİRİP İÇİNDEKİ CONTACT KLASÖRÜNE GİRECEKSİN ''wldlog.dll'' ADLI DOSYAYI SİLDİKTEN SONRA GİREBİLİRSİN.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.