Msn'den Skype Geçmek İstemiyorsanız Buyrun.

BeRz4h

Kıdemli Üye
23 Eyl 2012
2,433
2
Elazığ
Bundan birkaç ay önce sıkça yaşanan bir sorundu ve şu sıra sanırım yine gündeme gelmiş olacak ki bazı forumlarda da bu sorunu yaşayan kişileri gördüm. “MSN″ sürümünü kullanıyorsunuz,fakat skype yüklemenizi istiyo karşınıza bir hata iletisi çıkıyor.Yeni sürümü yüklemelisiniz yoksa oturum açamazsınız gibi bir uyarı veriyor.Hemen yeni sürümü biraz da zorunluluktan dolayı yüklüyorsunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz. Bazıları memnun oluyor, onlar için bir sıkıntı yok ancak bazıları eski sürümde kalmayı istiyor. Benim gibiler de sürümden memnun olmamayı sorun etmeyip, emr-i vâkiden hoşlanmadığı için inat edip eski sürüme dönmenin yollarını araştırmaya başlıyor.

İşte çözüm:
İlk olarak “C:\Program Files\Messenger\” dizinine giriyorsunuz ya da sizin yerel diskiniz başka bir yerdeyse “Masaüstü”‘nde yer alan MSN’in özelliklerinden bulunduğu hedefi buluyorsunuz.
Sonrasında, “msnmsngr.exe” yani MSN’i çalıştıran ana dosyayı buluyoruz.
Daha sonra, dosyanın özelliklerine giriyoruz (sağ tık).
Özelliklerinden “Uyumluluk Sekmesi”‘ne giriyoruz.
Son olarak da “Uyumluluk Modu”‘nda “Windows 2000″‘i seçiyoruz ve “Uygula” diyoruz.

Evet, tüm bu adımları sırasıyla uyguladığınızda; artık oturum açarken yeni sürüm koşuluyla karşılaşmayacaksınız. Bunu yapmamızın nedeni; yeni çıkan sürümün “Windows 2000″ sürümünde doğru çalışmamasıdır ve Microsoft, bunu düşünerek bu sürümü kullananlara güncelleme dayatmasında bulunmuyor. Bir nevi bizi zorunlu ttutanı ayakta kandırmış gibi oluyoruz.
 

Beatz

Yeni üye
26 Ağu 2011
48
0
Zamanında Çok Aradım Bulamadım Msn'den Skype Geçmek Zorunda Kaldım Emegine Saglık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.