Müşteri nasıl bulabilirim?

TheSeaBlue

Yeni üye
13 Eki 2019
40
0
İyi düzeyde kendim 0 dan kodlayarak websitesi yapabiliyorum. Müşteri nasıl bulabilirim? Neleri yapmam lazım? Teşekkürler
 

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,238
7,708
Merhaba r10 gibi platformlardan bulabilirsiniz. yada kendiniz web site açın yazın işte web site yapıyorum vs. vs. diye sitenizi çok kişi görmesi için reklam da verin baya müşteri gelir reklam parasını da geçer kar yaparsın
 

ZiksthemW

Asistan Moderatör
28 Mar 2020
1,040
137
Oslo
Merhaba,

Böyle durumlarda eğer ki İngilizceniz iyi ise "Fiverr" kullanmanızı öneririm. Eğer "Bunlar amerigan yeğenim para bol" diyip her ilanınızı 30-40$ üstüne koymaz iseniz çok müşteri elde edebilirsiniz. Kendim kullanıyorum ve bakiyeniz Dolar veya Euro olarak geldiği için paranız her gün değerlenebiliyor. Eğer illa ki Türklere hizmet vereceğim derseniz Bionluk, Uzmankirala gibi web sitelerinden freelancerlik yapabilirsiniz. İyi satışlar dilerim.

Saygılarımla,
ZiksthemW
 

ωσитαѕ

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
3,874
483
6
Merhaba, r10 sitesinde veya kendin yapmış olduğun satış scriptinde satış yapabilirsin. Doğru reklamlar daima müşteri ve hit getirir :)
 

Memati'

Basın&Medya Direktörü
7 Nis 2020
2,291
3,529
Merhaba, sahibinden gibi sitelere ilan koyabilirsin başlıklara dikkat çekici kelimeler yazabilirsin. Arkadaşların dediği gibi R10 kullanabilirsin. Sosyal medya hesaplarından reklam yap arkadaşların sana yardımcı olabilir.
 

AXPA

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
2,340
152
New World
Merhaba,

Bence ilkin araştırma yapmalı ve web sitesi zayıf olan şirketlerin web sitelerini yeniden tasarlayıp yüzyüze görüşme yaparak teklif verebilirsiniz. Fiyatı uygun tutarak en azından %10 başarı sağlasanız bu bile ilk başlangıç için yeter.

Saygılar,
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,438
2,048
35
Osmaniye 80
mahallendeki işyerlerini gezip website açma teklifinde bulunabilirsin

Benim eski bir arkadasim bu yoldan basliyarak suan osmaniye il merkezindeki bir çok işyerleri ve eşi dostu kazandirak baya iyi durumda şuan :) tempraya binerken simdik hunday civis biniyor :) bazen yan yana geldikmi gidiklariz bu muhabbeti :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.