Müzik İndirme Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EcLipsee

Uzman üye
27 Eyl 2011
1,358
0
30
Arkadaşlar indireceğim 15-20 Müzik Var Fakat Program Yok Bearshare,Ninja Pro,Limewire..Vs

Denedim ama yok ya yanlış müzik yada yarım veya kötü Bana tam indirilecek Program Lazım Sanırım Ninja Proydu bu güzel programdıda serial istiyo ben nasıl olduysa serialsiz kullanıyodum şuanda kullanamıyorum yani kısacası 10 numara müzik indirme programı arıyorum...
 

EcLipsee

Uzman üye
27 Eyl 2011
1,358
0
30
real player indir kardşeim istediğini hemen o anda indirirsin.. video ve müzik dinlerken bir buton çıkıcak indirmek için tıklayın diye ona bastığında hemen real playerın download programı açılıyor ve indiriyor hemen kütüphaneye ekliyor sende dinliyorsun..

orijinal sitesidnen indirebilirsin..

Der mobile Medien-Player für Social Networking und zum Video-Download aus dem Internet


Saolasın Bende Download Manager Var Onu Kullanıyordum Ama Mp3skull.com Bu Site İyiymiş SaoLasın Arkadaşlar Yardım Ettı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.