Nasıl Hcker Olabilirim

YZStudios

Yeni üye
10 Kas 2021
31
21
Tekirdağ/Süleymanpaşa

Decabron

Üye
7 Kas 2021
63
1
22
program felan yok önerdiginiz varmi ?
daha cok new'im
Siber güvenlik bölümünde en çok tavsiye edilen yazılım dili gördüğüm kadarı ile Python, Şahsen bende öneririm, diğer dillere göre çok daha basit ve kullanışlı bir dil.

Eğer bir liste şeklinde sıralamamı istersen, Bu işte sıklık ile kullanabileceğin diller↓

Python
Javascript
Html
Sql(Manuel sql Saldırıları yapacağın zaman işine yarayabilir)
C
C++(C Dilleri daha çok programlar üzerine kurulu)
 

Khanctor

Katılımcı Üye
30 Ocak 2016
506
11
205
İndex
Linkleri okuyabilirsiniz






 

'PedroDavis

Kıdemli Üye
24 Haz 2015
2,336
1
190
112
Merhaba,

Forumumuzda araştırma yapın, her bölümü didik didik edin.
Udemy ve BTK Akademinin kurslarından faydalanmaya çalışın.
Ama hepsinden önce ne yapmak istediğinize karar verin.
 
Son düzenleme:

Nolife

Üye
28 Mar 2021
241
5
77
Bilgisayara yeni atildim yazılım kodlama vb. seyleri ögrenmem sizce kolaymi Yoksa zormu yardimda bulunabilirmisiniz ?
Merhaba, hacker olmak için sabırlı ve meraklı olmanız lazım. size ilk olarak web programlamayı öğrenmenizi öneriyorum hem işleyişi hemde diğer öğreniceğin yazılım dillerinde yardımcı olur.php upload script , xss ile javascript injection , sonrasında en kolay yazılım dili olan python network öğrenebilirsiniz ve ya temeliyle başlayabilirsiniz.iyi günler.
 

Maveraün Nehr

Blue Expert / Head of Malware Team
25 Haz 2021
1,010
2
2,016
41.303921, -81.901693
Bilgisayara yeni atildim yazılım kodlama vb. seyleri ögrenmem sizce kolaymi Yoksa zormu yardimda bulunabilirmisiniz ?
Konuları inceleyiniz;


 

Rayztw

Katılımcı Üye
17 Eyl 2021
254
1
101
Bilgisayara yeni atildim yazılım kodlama vb. seyleri ögrenmem sizce kolaymi Yoksa zormu yardimda bulunabilirmisiniz ?
Hocam şimdi btk akademiye bak bide ceh v9 eğitimlerine bakabilirsin ama bunları yapmadan önce işletim sistemlerini bir öğren (linux, unix, windows) forumda birsürü konular var bilgi edinmek için programlama dilleri oğrenmen gerekiyor python olabilir ilk olarak sql öğren programlamla dili değildir alt dildir iyi forumlar
 

Rx

Moderatör
12 Ocak 2021
2,312
39
1,440
(nowhere) in
Bilgisayara yeni atildim yazılım kodlama vb. seyleri ögrenmem sizce kolaymi Yoksa zormu yardimda bulunabilirmisiniz ?
Yazılım Öğrenmek Basit mi Zor mu Bu Hangi Yazılım Dilini Öğrenmek İstediğinize Bağlı, Basit İstiyor iseniz Python Öğrenebilirsiniz, Temel Genel İşinize En Çok Yarayacak Olanlar ise C/C+/C#/JavaScript Vs. Öğrenmek İçin Forum Üzerindeki İlgili Konulara Göz Atabilirsiniz, Udemy Veya BTK Akademideki Kursları İzleyebilirsiniz, Konunun Uzamaması Amacıyla Bu Yanıtı Cevap Olarak Seçebilirsiniz İyi Forumlar.
 

Bahadır-Şad

Katılımcı Üye
23 Tem 2021
951
16
881
SaMuRai
Merhaba değerli üye

Öncelikle ne alanda ilerlemek istediğinizi tam anlayamadım. Hacker Yazılımcı mı? İkisini birden olmak istiyorsanız Yazılım tarafından başlamanızı tavsiye ederim. Bilgi birikim ve geçmiş konusundan oldukça köklü ve zengin bir forumumuz olduğu için gerek Hack gerekse Yazılım alanında birçok konuya, kaynağa, derslere forumda mini gezintiler ve aramalar yaparak erişebilirsiniz. Size yardımcı olabilecek konuların linklerini aşağıya bırakıyorum kolay gelsin.



İyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.