Nasıl para kazanılır?

148mete

Katılımcı Üye
23 Ağu 2017
298
1
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu konuyu açmak istiyordum aslında konunun özeti para kazanmak bilgisayar konusunda biraz bilgi birkimim var (aşağıya birazdan yazıcam neler yapabildiğimi) bionluk vs gibi freelancer sitelerinden iş alamıyorum ne kadar ucuz fiyat çeksemde sanırım benden önce davrananlar oluyor site kurup para kazanmak istiyorum ancak post atmaya zamanım yok ve tek başına yürümüyor bu işler ayrıca hosting masrafı var bitcoin tarzı işlere hiç güvenmiyorum zaten sizce ne yapmalıyım aylık 50-100 yeterde artar gözüyle bakan biriyim
site açmak isterdim ancak her gün yazı yazamam dediğim gibi acaba script ile çekmek işe yarar mı?


Bilişim Tecrübe Örneklerim :
Yazılımlar : Visual Studio, Visual Studio Code, Corel Draw x7, Photoshop, AfterFX,Blender, Sketchup, Z Modeler, Camtasia, Adobe Flash, Adoba Adobe Audition . . .
Oyun Geliştirme, İnternet Sitesi Tasarlama, Masaüstü Yazılım Geliştirme, Tasarım . . .

Masaüstü Programlamada Kullandığım Diller: C# - VB
Web Programlama/Tasarım: HTML - CSS - JS
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.