Nasıl sınırsız whatsapp numarası alabilirim?

SinanCglyn

Yeni üye
17 May 2018
15
0
Üsküp
Merhabalar arkadaşlar, whatsapp için sınırsız ve aynı zamanda bedava nasıl numara alabilirim. Numaranın alan kodu önemli değil, whatsappdan geçsin yeter. Ücretli veya ücretsiz servisleri yorum olarak yazarsanız sevinirim, teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

SinanCglyn

Yeni üye
17 May 2018
15
0
Üsküp
Cevap: Whatsapp -Sınırsız- için nasıl numara alabilirim?

ωσитαѕ;9006394' Alıntı:

Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için, var mıdır başka hızlı ve ücretsiz bir şekilde numara alabileceğim yöntemler beyler?
 

KaLpSiZz..!!

Yeni üye
13 Nis 2010
40
0
Cevap: Whatsapp -Sınırsız- için nasıl numara alabilirim?

fakenumara.com ' dan alıyorum ben sürekli. Hem Whatsapp hem de microsoft ve facebook onayları için sürekli kullanıyorum. Facebook için reklam hesapları açıyorum. Whatsapp için de daha önce yaklaşık 15 numara aldım
 
Son düzenleme:

'Teorina

Kadim Üye
13 Tem 2015
5,086
89
22
Cevap: Whatsapp -Sınırsız- için nasıl numara alabilirim?

Play storeden TextMe adlı uygulamayı indiriniz. Ardından abd ip'li vpn ile uygulama girip "creat account" deyiniz ve karşınıza gelen formları doldurup ücretsiz numaranızı alabilirsiniz
2dk önce denedim çalışıyor. Whatsap business kabul ettiğine göre whatsap da kabul eder
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.