Çözüldü Nasıl TürkHackerTeam'da rütbe atlanılabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRX22

Yeni üye
14 Ağu 2019
12
0
Nasıl TürkHackerTeam'da rütbe atlanılabilir ?

biri açıklarsa çok sevinirim :mahcup:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Merhabalar. Üyelerde rütbe atlama sistemimiz aylar önce kaldırıldı. Brove sahibi olabilirsiniz. Yahut ekiplere/moderasyona katılarak rütbe alabilirsiniz...
 

kalpsizpgenc

Uzman üye
15 Eyl 2018
1,793
3
İnstagram
rütbe şu bu vs boş iş dostum cidden Hani Eskiden forum da olan insanlar falan da vardı epeyi emeği olan ama tek rest de kalemini kırarlar sıradan üye vs banned olur sonun Forum da sıradan sıradan takıl Benim de banım yeni açıldı açılması gereken süreden 1 2 ay sonra açıldı o yüzden Çok birşey yazmıyorum banned gelir falan :D Sırf rütbe için de gezme Eğer biliyorsan sa o konu hakkında bilgi yaz böyle böyle yapacaksın diye onun dışında Rütbe Rütbe diye koşturmaca boş :)
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Sorunun çözüldüğüne kanaat getirdiğim için kilitledim.
Secret Person 'ın attığı konu zaten tek rütbe konusu birde bizim gibi renkli kişiler var.
Onlar için yönetime katılmak gerekiyor. Konusu açılınca görürsünüz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.