Nazilerin kampından Kurtulan Askerin Anlattıkları

DarkViper

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
778
0
Jüpiter
" Biz yahudiler ile aynı kamptaydık.Bize büyük bir çukur kazmayı emrettiler.Çukuru kazdıktan sonra ise bizi yahudilerle aynı sıraya dizdiler.Rusça bilen alman asker yahudilerin çukura girmesini emretti. Zaten yahudiler 10 kişi var yada yoktular.Daha sonra ise bize yahudilerin üzerlerini kumla örtmemizi emrettiler.Bizden hiç kimse eline kürek almadı.Alman asker daha yüksek sesle yahudilerin çukurdan çıkmasını ve yerine bizim çukura girmemizi emretti.

Sonrasında ise Alman askerin söyleyeceklerini hiçbirimiz tahmin etmemiştik.Alman asker bu sefer yahudilere bizim üstümüzü kumla örtmelerini emretti.yahudiler hemen kürekleri alıp bizim üstümüzü kumla örtmeye başladılar.Kum bizim boğazımıza geldiğinde ise Alman asker " Umarım yahudilerin kim olduğunu anlamışsınızdır " dedi ve bizi serbest bırakıp yahudileri idam ettiler.

29GZ2E.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.