Ne zaman baslıyor ??

Black-Thoor

Kıdemli Üye
3 Tem 2012
3,401
0
Eskişehir (:
Eski Kurtlar Vadisi Ailecek İzlenen Bir Diziydi Şimdi Sadece Erkekler

Memati Ölürse Fln Film Biter.Memati Polattan Sevilen Oyuncudur.

İyi Forumlar..
 

GaLaXyy

Katılımcı Üye
26 Nis 2012
540
0
Nereye....
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleri başlama tarihi olarak eylül ayı sonları düşünülmektedir. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon yeni bölümü 20 eylül 2012 perşembe ya da 27 eylül 2012 perşembe günü yayınlanacaktır.
Ayrıca Gürkan Uygun'da hep karanlık adam oynadım birazda komedi oynamak istiyorum dedi ve diziden ayrıldı.
 

balasagun

Üye
8 Şub 2012
225
0
Filmde babası arkeolog, biri kız diğeri erkek 2 kardeşi olan 7 yaşındaki Alaz, olağanüstü güçlere sahip, oldukça cesur bir çocuk olarak dikkat çekecek. Alaz, sürekli onu tersleyen Arya’ya ilgi duyacak. Milliyet'teki habere göre, Hititya’da yaşanan bunun gibi renkli olayları anlatan fantastik filmin kadrosunda 10 yıl boyunca gözükara Memati rolünü oynadığı “Kurtlar Vadisi” dizisinden ayrılan Gürkan Uygun da rol alacak.

Artık farklı karakterler canlandırmak istediği için “Kurtlar Vadisi”nden ayrıldığını belirten Uygun, böylece ağır bir mafya dizisinden sonra bir çocuk filminde oynamış olacak. Usta tiyatrocu Serra Yılmaz ve Avni Yalçın’ın da rol alacağı filmde yer alan Zida, Zabab, Taru, Arin ve Alinda gibi karakterler dikkat çekiyor.

Fan Clublar Kurtlar Vadisi Pusu 13 Eylülü Gösteriyor Ama Resmi Bir Açıklama Yok.
 

INFeRNaL

Özel Üye
22 Nis 2009
6,516
1
Mersin
yok ben fazla izlemem ama size diyeyim memati ölmüyor...hiç kendi ağzından dediğini duydunuzmu sadece medyanın abartması yada panafilm in reyting için yaptığı bir oyunda olabilir....

memati ölmeyecek çünkü galatasaray fenerbahçe süper kupa maçında altta kvp nin reklamı çıktı...yazan isimler necati şaşmaz gürkan uygun kenan çobandı...işte bu yüzden ölmeyecek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.