Nedir bu instagram yönetici bugu

zret0

Üye
12 Eki 2019
69
1
Dünya
Merhaba Arkadaşlar ben Hazretionder bugün sizlere yönetici destek bug bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere bir kaç aydır yönetici destek formu kullanan bir kaç kişi olduğunu görüyoruz ve olay şu bunu piyasada 2 -3 kişi biliyor max ve bu görseller ducky ait .

Z5PRkA.png


Peki nedir bu yönetici destek formu ne özelliğe yarar :

bu bug ile sınırsız case açılabilir ve hepside olumlu dönüş oluyor benim düşünceme göre ducky facebook admin desteği alıyor bir nebi yönetici gibi bunun id ile ilgisi var yada yönetici maili ile var . Bence bu siteden yönetici desteği bug ile alıyor formu : https://www.facebook.com/business/publishersupport

  • kullanıcı adı alma
  • mavi tik alma
  • hesap erişimi sağlama
  • hesap açma
  • ebedi hesap kapatma
  • VS.

Ve bu yönetici destek formunun bugu satıyor ducky 50.000 TL

RglR36.png


Size söyle söyliyim ben face + instanin heryerine baktim ama bulamadim. hatta özel arama sekillerinide kullandım .
Kullandığım site :
https://www.google.com.tr/advanced_search

[SİZİN AKILCI FİKİRLERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SABIRSIZLIKLA
 
Son düzenleme:

sanalpy

Yeni üye
25 Eki 2019
24
0
eskiden yapıyotsu ama şimdi bug buldu her hesaba yönetici desteği alıyor

linki karaladığına göre bir link var facebook a giriş yapıyor sonra o linke giriyor

bu bugu uğraşıp bulalım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

cybuly

Yeni üye
15 Eyl 2019
12
5
Uzaklarda
Resimdeki Form " Live Chat " 'a Ait Chat Butonuna Bastığında Senden Gerekli Bilgiler İsteniyor. Bilgileri Doldurduktan Sonra 10 DK İçerisinde Seni Doğrudan Facebook Adminleri İle Görüşmeni Sağlıyor Form Link'i Bende Mevcuttu ( Whatsapp Mesajlarında Duruyorsa Buradan Paylaşırım )
 

zret0

Üye
12 Eki 2019
69
1
Dünya
Resimdeki Form " Live Chat " 'a Ait Chat Butonuna Bastığında Senden Gerekli Bilgiler İsteniyor. Bilgileri Doldurduktan Sonra 10 DK İçerisinde Seni Doğrudan Facebook Adminleri İle Görüşmeni Sağlıyor Form Link'i Bende Mevcuttu ( Whatsapp Mesajlarında Duruyorsa Buradan Paylaşırım )

Varsa at bakalım ama
Olsa bile bize bir id lazim kanka

id ile tek olmuyor elinde yuksek odemeli facebook olmasi lazim ki sende onun idsini kullanmalısin. Eger direk normal faceden çok ödemeli bir id kullanirsan kabul edilmez . Admin iki id karsilastirıyor ve ne yaptiğini anliyor.
Kardeşim elinde referans olmasi sart şöyle ki yönetici ismi ve onun facebook üzerinde ki id'si lazım bu oldugunda o forum senin her istediğini yapar ama sorun şu ki id yok elimizde bulmakta zor ducky bile facebook calisanina 1k euro verdi. gordugum kadariyla bu isler basit isler degil
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.