nerede bu redhack

HackerTrojan

Uzman üye
7 Ocak 2013
1,098
0
system32
Arkadaslr bildiginiz gibi direnis basladi ve bunu sadece sosyal medyada yayildi yandas medya hayla halk uyutma cabasinda TTNET Facebook Twiter I sansurledi ve indernetin hizi cok acayip dustu benim 2bin lik fener sayfamda bile direnisi destekleyen postlan attigim icin yunetici engeli aldim simdi soruyorum size en ufak olayda devlet sitelerine saldiran index basan ddos atan redhack simdi nerede?
 

'toprak

Uzman üye
22 Nis 2010
1,536
0
onlarda 1 gram vatan sever ruhu olsa devletin sitesine halkin hastanesine saldiri yapmazlar.gerizekalilar red hack bir anarsist gruptur,serefsizler.beni bu yasta kufre bagimli hale getirecekler yahu...
 

Unauthorized

Kıdemli Üye
14 Eki 2011
2,602
3
C:\
redhack dediğimiz lamer sürüsü ortalık yatışmaya başlayınca alır 2 dosya daha atar ortaya yine karıştırır ortalığı.
 

onat1998

Katılımcı Üye
24 Haz 2012
336
0
Dostum bu kadar tarafsız insan sokaklara döküldü.İnsaf ya.Siz hala redhacki karalama kampanyasındasınız.Ben redhack yandaşı değilim ama emin olun siz burda güzel koltuğunuzda oturup dururken onlar halkına sizden daha fazla yardımcı oluyor.
 

Unauthorized

Kıdemli Üye
14 Eki 2011
2,602
3
C:\
Halkı galeyane getirmek yardım değildir bence sonuçta Türkiye Cumhuriyetini batırmak isteyen bir grubun yandaşı bunlar.
 

monstervolta

Yeni üye
2 Haz 2013
22
0
Ayrıca redhack beyoglu il emniyet mudurlugunu hackledi ve akp milletvekillerinin numaralarını yayımladı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.