nero da yazmak için rar nasıl yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

novatb

Üye
8 Ağu 2008
51
0
arkadaşlar ben xp indirdim.part ları rardan çıkardım yeni bir rar dosyası çıktı tıkladığımda direk nero da yazmaya geçiyordu.ben onları da rardan çıkardım.diğer otomatik yazılanı sildim.şimdi tekrar neroda yazılacak şekilde nasıl yapabilirim
 

tamir

Üye
23 Şub 2008
85
0
bu dosya büyük bir ihtimalle .iso formatıdır.Bu formatı oluşturmak için bulduğum program ve anlatımını verecem.
Cd tak cikar yapmaktan hoslanmayanlar icin ve ozellikle kopya korumasi olan cdleri kopyalayab ilmek icin kullandigimiz cdyi bire bir hdd ye kopyalayan programlardir. Magic Iso Maker CD-DVD farketmeden tum cd ve dvd turevlerinin isolarini almamiza yarayan bir programdir. Patchde mevcuttur.

Download Linki...

Programi normal kurulumunu yaptıktan sonra indirdiginiz klasorun icindeki patch klasorunde patch.exe dosyasini calitirin.

2005-12-23_105425_patch1.JPG


Daha Sonra Karsiniza bu pencere acilacak.
2005-12-23_105504_patch2.JPG


Release Info kisminda nasil patch yapacaginiz anlatiliyor.ben genede Ekliyorum buraya

Step 1: Install the program : Programi Kurunuz.
Step 2: Copy patch to the installation directory:Patch.exe dosyasini magic iso makeri kurdugunuz klasore kopyalayiniz.(Kopyalamasanizda olur.Direk patch butonuna bastiktan sonra karsiniza dosyanin bulunamadigina dair bir uyari cikacak ve dosya yolunu sizin secmenize izin verecek bu uyarıya evet dedikten sonra dosyayi standart kurulum noktasina"C:\Program Files\Magicİso" dosyasına kumus iseniz dosyayi buradan secin(MagicIso.exe))
Step 3: Apply the patch : Dosyaniz patchlenmis olacaktır.Resimdeki Gibi
2005-12-23_110109_patch3.JPG

Step 4: Run the application : Sonra Masaustundeki MagicIso kisayoluyla programi calistirin.Karsiniza su pencere acilacaktir
2005-12-23_110226_iso1.JPG


Step 5: Register any name with the serial: register butonuna basin ve karsinize gelecek pencerede isim yerine herhangi bir isim yazarak asagidaki seriali(bu serial patch klasoru icinde ayrica mevcuttur.) serial yerine yaziniz

3fA72hKutyRdZQ6xBDiO4GKwwMEFMZTEQ3rKoat7Gq9gztyrlyGLKEgaWG_4 M95xtaFoUe0RQMrNWUMf4hiGLuhjVrQuBcZl2JbrwqwuNes7&F0TLjge rwO33TEmBYG9DX0g7FYHAKH4xmD5Odpv00UOqVDLE3fdAs2A1yB1McV


Artik Programiniz tam surum olmustur.eger bu islemi yapmazsaniz 300mb ustundeki hicbir cd yi isolayamazsiniz. dha sonra programimizin tam surum olup olmadigini About Menusunden tekrar en alttaki About secenegi ile gorebilirsiniz(Asagidaki resim)
(Ben Neo ismi ile seriali yazmistim...)
2005-12-23_110524_iso2.JPG


ALINTIDIR.
+ReP:mml
 

PaS_hA

Uzman üye
13 Ara 2008
1,474
0
C:\WINDOWS\system32\*.*
sen o zaman zaten cd yazma formatını bozup içindeki dosyaları çıkarmışsın...

Şöyle yap bunları cd ye yazdır zaten büyük ihtimalle o 1 kb lik dosyalardan biri auotron.exe olduğundan kurulum cd si olarak kayıt edilecektir olmuyor ise neroda cd kalıbı yapma var onu kullan bunun için burning room programını kullanabilirsin nero nun... ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.