Numaradan adres bulmak

BigTang

Katılımcı Üye
31 Ara 2015
328
0
TELEFONDAN ADRES BULMAK
Telefondan adres bulmak için yapılması gereken en kolay yöntem Türk Telekom Beyaz sayfalarına müracaat etmek.
Telekom’un http://www.ttrehber.gov.tr/trk-wp/IDA2 web adesine girerek, Telefon numarasından adres bulmak mümkün. Telefon numarasını bildiğiniz ve adresini bulmak istediğiniz kişinin adı, soyadı, telefon il kodunu (örnek:212, 312, 512, 800 gibi) ve biliyorsanız semtini forma yazmanız ve buna göre arama yapmanız gerekmektedir.
* Not: İsimden adres bulmak telekomun sitesine göre pek mümkün değil. Çünkü bulmak istediğiniz kişinin önce telefon numarasını bulup, sonra adresini bulmak isteseniz dahi, verilen adresin çok açık adresler olmadığını söylemeliyiz.

Site : .:: Türk Telekom : Beyaz sayfalar ::.



bir teşekkürü hakettim sanırım
 

NoTimeLose

Yeni üye
9 Ağu 2012
47
0
Denedim fakat gereksiz bi uygulama adres yazıyosun isim soy isim yazıyorsun uzun iş ama hiç birşeyi dogru bulmuyor.
 

AfaSino

Kıdemli Üye
3 Eki 2015
2,686
0
Teknolojik
Bu sadece Türk Telekom Aboneleri İçin Geçerli yani Türk Telekom abonelerinin adresini buluyor
Yani işe yaramaz
Konu çöp
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.