Numaradan İsim Sorgulama

BoZKuRT1771

Katılımcı Üye
25 Nis 2012
573
0
İstanbul
Beyler telefona kurduğunuz uygulamalara dikkat edin bu sonra rehberinizi kopyalayıp arkadaşlarınızın numaralarını veritabanlarına ekliyorlar, yani isimlerin tutmamasının sebebi de budur çünkü sevdiğin birini sadece Kanka diye kaydedersen heriflerin veritabanın da kanka diye çıkar... TürkTüccar adlı sitenin aynısı sadece tasarım daha iyi kullanışlı.
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
47
Little Town.
Cep telefonlarına kurduğunuz o CIA uygulamalarının uzantısı bunlar:) rehberinizde kim war kim yoksa buraya yansıtıyorlar.. Çok meraklıyız herbişeye milletçe
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.