Ogeyi denetleyerek fotograf indirebilir miyim ?

Byyaraliqrall

Katılımcı Üye
18 Tem 2015
420
0
Selam
gecen seferki yardiminiz icin cok tesekkurler baya isime yaradi.
googledan ogeyi denetleyerek fotograf indirme ile ilgili biraz arastirdim ama bisey bulamadim. bi keresinde
nasil yaptigimi hatirlamiyorum ama teknoloji sitesinden 100 tane civari fotograf indirmistim hepsi bi klasoedeydi. simdi ayni seyi tekrar yapmak istiyorum ama hatirladigim gibi degil. fotograf klasorunu bulamiyorum bulsamda sadece bikac fotograf oluyor ve indiremiyorum.
yardim ederseniz cok minnettar olurum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

mehmetbeyHZ

Uzman üye
23 Haz 2015
1,180
0
PHP
Ögeyi denetleyerek resim indexleyemezsiniz. Google ve diğer tarayıcı botları neyin nereden geldiğini bilip indexliyorlar. Sen siteyi ilk açtığında ne görüyorsan onlarda onu görüp direkt indexliyorlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.