ögrenciye iş

praying

Yeni üye
3 Haz 2017
6
0
Bilgisayar programcılıgı kazandım. Üniversitede aileme fazla yük olmamak için internet küçük miktarda bile olsa para kazanmam lazım yardımcı olur musunuz ?
 

Kanunsux

Yeni üye
19 Ağu 2017
3
0
Valla kardesım açıkçası çok zor ben bi ara anket dolduruyordum en fazla bır ayda 10 tl kazanabiliyorsun yanı sana anket ayda 4-5 anket gönderiyordu.tabi Türk site değil yabancı siteydi.birde eğer site kurmayı öğren çok rahat para kazanırsın birazda reklam yaparsan tabi.
 

Amis

Katılımcı Üye
22 Ağu 2016
782
0
Elazığ
bende aynı bölümü kazandım ufak bi web sitesi hazırlamayı düşünüyorum ilk dönem ders programında web kodlama dersleri var hem pratik yaparsın biyandan ders çalışmış olursun hem adsanseden gelir alırsın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.