Okul Tahtasını Hackledim

Emre791

Üye
30 Ocak 2016
127
0
Malatya
Evet Beyler Yalış duymadınız.Hoca okul çıkışı anahtarı bana verdi ve yarın gelmeyeceğini söledi bende fırsat bilip Flashıma DarkCometRatla bi virüs yaptım tahtanın Virüs programını kapıyıp tahtaya attım.Benim soracağım şeye gelelim DarkCometRatla hata mesajı gönderebiliyorum Bütün özelliklerini yapabiliyorum fln fakat Tahtanın dokunmatiğini kapatabilirmiyiz ?:RpS_confused:
 

Emre791

Üye
30 Ocak 2016
127
0
Malatya
Beyler Kendisi Böle fırlama çocuk.Tahta açıldımı şunu ben yaparım bunu ben yaparım diyor.O bir şey yapınca Arkadaş haber etcek bende yan sınıftan hataları verdircem.Hoca Kafamın tasını yiyorsun fln diyor bildiğiniz Film gibi sahne oldu
 

Ra

Social Engineer
1 Ocak 2016
1,680
97
Beyler ders boşken yapıcaz hoca felan olmucak sonra silicem zaten ders olması için

Seni ben polise şikayet etsem diyelim 1.5M para cezası ve daha fazlasına çarptırılır ayrıca yaşın yetmediğinden dolayı bir kısım para ödersin ve hapisi az yatarsın.

Birdaha böyle konular açılmasın.
Yaptığınız marifet değil kendini bilmezlik.
 

AsılsızAdam

Uzman üye
27 Haz 2015
1,404
2
Tahtanin kendi tusu ile dokunmatigi kapatabilirsin
.Ek olarak tahtada deepfreeze bulunacagi icin reset atildiginda virus kaybolur.Ayrica okul tahtasina virus atmanim bir mantigi yok orda sana ders veriyorlar
 
19 Nis 2015
75
0
Arkadaş amma abartmışsınız . Hangimiz ilk okulda, lisede haylazlık yapmadık. Arkadaşımız küçük bi şaka yapmış, elbetteki yaptığını tasvip etmiyorum ama akıllı tahtaya monotof atmamış, vatan haini terörist ilan ettiniz nerdeyse ? attığı gibi siler bişicik olmaz tahtaya :RpS_laugh:
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.