Öldüğü söylenen kadın, 14 saat sonra uyandı ve yaşadıklarını anlattı!!!

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
Tam 14 saat sonra dirildi

Öldüğü söylenen kadın, 14 saat sonra uyandı.

Güncelleme:23 Ekim 2010 06:53
Uyandığında, doktorlara “mışıl mışıl uyuyordum” diyen 60 yaşındaki Lydia Paillard uyanmadan önce doktorlar, kadının ailesinden yaşam destek ünitesini kapatmak için izin bile istemişlerdi.
Fransa’nın Bordeaux şehrinde kemoterapi seansı için hastaneye yatan kadın, ilaçlarını aldıktan sonra komaya girdi ve “öldü”. Doktorlar yanındayken bir anda uyanan Pillard, çok daha iyi olduğunu ama iğneden sonra kötü ve yorgun hissettiğini hatırladığını anlattı.

http://haber.mynet.com/detay/dunya/t...er_thumbnail_6
 

ayberk2

Katılımcı Üye
28 Ocak 2011
478
0
Bursa
cenaze en az iki gün bekletilmeli kardesim bizim yaptigimiz düpedüz kaatillik adam ölür ölmez defnediliyor ya cogu zaman doktorda gelmiyor gelse bile dört dörtlük muayene yapmiyor öldü raporunu verip gidiyor o toprak altinda dirilenlerin günahini nasil ödiycez bilemiyorum.ama din adamlarina sesleniyorum yapmayin yarin sizde öleceksiniz Mynetteki Bu yorumu kesilikle cok begendım boyle olaylar var gömuldukten sonra oldu fln :S cok kotu bısey..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.