Ome tv vb.sitelerde vpn engelini aşmak nasıldır..?

06bozkurtum

Yeni üye
1 Kas 2012
11
2
Merhaba ome tv, videochatru.com gibi vb.sitelerde Türkiye harici ülkelerle görüşebilmek için daha önceleri vpn değişikliği ile girilebiliyordu,şimdilerde ise sadece Türkiye içi bağlantı kurulabiliyor,başka ülkelerle hiç bir şekilde olmuyor,vpn değiştirdiğimizde ise hemen sitelerle bağlantı kesiliyor ve vpn değişikliğini hemen algılıyor buna bir yeni bir çözüm önerisi bilebilen varsa belirtirse memnun kalırız.saygılar.
 

06bozkurtum

Yeni üye
1 Kas 2012
11
2
o şekilde pc ye vpn bağlantısı kursanda işe yaramıyor..onuda denedim.

bir zahmet yaptığınız değişikliği açıklarsanız memnun kalırız..zira vpn karşıtlığı pek çok yerde mevcut..ama ne yazıkki bu yöntem engelini aşacak hiç bir çalışmaya rastlamadım ben..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.