Önce Hacke Karşı Uyar;sonra Hackle!!!

bozkurt_44

Kıdemli Üye
18 Nis 2010
2,750
0
30
Özel Kuvvetler Komutanlığı.MAK
Önce Hacke Karşı Uyar;sonra Hackle!!! Astlarım ve üstlerim önce şunu belirteyim olur mu olmaz mı bilmem ama kendimce işe yarayacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim..Hiç bir yerden alıntı falan değildir..Mail hack konularını incelerken aklıma öylesine geldiği için paylaşmak istedim..

Hani her zaman hazırlanır ya mail adresine HOTMAİL ve benzeri sitelerden gelmiş gibi sahte sayfalar hazırlanır ve kişi kandırılmaya çalışılır.Ancak millet bunlara uyandığı için daha farklı göz boyama yöntemleri gerekebilir..

Benim aklıma gelen olay şu: Sahte sayfamızı (siz fake diyebilirsiniz) hazırlıyoruz yada hazırını buluyoruz..Ancak üstünde bazı oynamalar yapıyoruz.Maile sadece uyarı maksatlı yazılar yazıyoruz.Özellikle giriş kısmı inandırıcı ve yaratıcı olmalı.Kesinlikle kişiden direk şifre yada benzeri şeyler talep etmiyoruz.Sadece bazı linkler bırakıyoruz ama kapalı linkler yani sadece TIKLA falan gibi yazılar olacak ve istediğimiz artık ne koyarsanız koyun keyloger trojan o size kalmış.Kişi gelen mailde şöle bişey okuyacak..

Linklerde belirtmiş olduğumuz konulara kesinlikle cvp vermeyiniz..Şifre kullanıcı ismi gibi bilgilerinizi paylaşmayınız..(Bu yada buna benzer şeyler işte...)

Tabi bu TIKLA butonunun altında trojanımız yatıyor..Tıkladığı an trojan görevini yapacak ve pcye yerleşecek..

Artık bunu geliştirmek karşıyı kandırmakta size kalmış..Tabi milletimiz meraklı olduğu için bence bakacaklardır acaba neler diye..

Eğer ki başlığı yeni mail hack yöntemlerinden korunma falan gibi yaparsanız bu yeni lafına kanan çok olur...

Arkadaşlar ben mail hackle falan pek uğraşmam ama belki bi fikir olur diye paylaşma gereği duydum..Konunun ehli arkadaşlarda bu dediklerimin olma yada olamama sebeplerini açıklarlarsa daha değişik yöntemler bulabiliriz..

Mesela dediğim gibi mailin içine buton koyup butonada trojan yerleştirebilirmiyiz???Ya da Keyloger???

Şimdiden yorumlarınız için Teşekkürler ve LÜTFEN kimse saçma sapan bişey ya yürü git gibi rencide edici laflar yerine olup olmayacağını sebepleriyle yazarlarsa hepimiz bilgilerimizi daha çok geliştirebiliriz..
 

numanax

Yeni üye
13 Tem 2007
17
0
10 kişiye gitse 5'i yer ama site yöneticileri yemez. normal facebook ve msn den öteye gidemeyen avanaklar yer ama
 

0x00

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Ocak 2011
7,959
8
mail-hack konularını incelerken böyle bişeyin aklına gelmesi normal ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.