Önemli Konu Sacim Uzun Diye Disarda Bekletiyolar

HeathDragon

Katılımcı Üye
6 May 2014
259
0
Merhaba arkadaslar bu yıl liseye başladım ancak sacım uzun diye disarda bekletiyolar. Böyle bir haklari varmi ancak sacim kulaklarımı gecmiyor uzunluğu okadarda fazla değil okul asker gibi herkez 3 numara ancak ben kestirmiyeceğim böyle bir haklari varmi ilerde olabilcek seylere karsi nasil önlem almaliyim
 

Slayer~Man

Uzman üye
10 May 2014
1,610
0
Trabzon
Benim saçlarımda kulaklarımı geçiyor. Lise 1 'de almadılar kestirdim. 2 'de biraz daha izin verdiler.Şuan 4'teyim ben hocaları kapıda bekletiyorum :)
 

stokw

Özel Üye
27 Nis 2014
4,596
69
Saç serbest olmuştu geçen sene ama yönetmeliğe bi göz at derim :)
 

DesDeRe*

Kıdemli Üye
3 Nis 2012
3,192
1
STUB
lisede çekersin böyle sıkıntıları .. Saç, sakal , kılık kıyafet vs.. Adam sırf yok yazılalım diye kapıda bekletirdi :D
 

rmary123

Katılımcı Üye
23 Eki 2011
714
0
Kocaeli
kardeşm okudugun lisenin kalitesine göre değişiyor tabi :D benım tavsiyem okula kapıdan değil çevreden girmeyi dene :D
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
Benim saçlarımda kulaklarımı geçiyor. Lise 1 'de almadılar kestirdim. 2 'de biraz daha izin verdiler.Şuan 4'teyim ben hocaları kapıda bekletiyorum :)

Aynen oyle :D konuyu okuyunca aklima ilk gelen buydu.Lise birde biraz goz korkutur hocalar.Sen efendiysen basariliysan kimse sacina kiligina kiyafietine karismaz.Bizde bi ton kupe takan var.Henuz baslarina bisey gelmedi :D ben de okul kiyafetini ayda bi kez giyiyorum valla :D

Saç serbest olmuştu geçen sene ama yönetmeliğe bi göz at derim :)
Stokwun dedigini ben dr duymustum.Bir bak bence de.

konuyu gorunce aklima gelen iki sey bunlardi :D
 

quespy

Kıdemli Üye
24 Şub 2014
2,318
2
Bursa
Bir benzer sorunu ben yaşıyorum sakallarını kesmemişsin diye numaramı alıp idareye veriyordular ben kafama takmayınca onlarda anladılar uğraşılmıyacağını takma kafana velini çağır konuşsunlar kestirmek zorunda değilsin.
 

Fayso

Katılımcı Üye
12 Nis 2014
753
0
FaysoCity
Saçın eğitime engel oluyor mu? Olmuyor? Ben de Lise 3teyim şuan. Lise 1den beri benim saçımı da kestirmeye çalıştılar. Bir kere bile kesmedim. Hatta inat olsun diye sakal da bıraktım. Saçına hiç bir allahın kulu karışmaz. Yönetmelikte saçın serbest oluşu kaldırıldı. Kızların saçı yok mu? Onlarda kestirsin o zaman. Benim savunmam "uzayınca bende toplarım" diyordum, kimse de bir şey diyemiyordu. Sakala konuşuyorlar şimdi. Savunmam "dini inancımda sakal bırakmak sünnettir" dedim. Yine bir şey diyemediler. Takma kimseyi sen derslerine bak. :)
 

DeimoS 18

Kıdemli Üye
15 Nis 2007
3,088
3
Bursa
Saç serbest ama bazı disiplinci kıl müdürler yüzünden hala öğrencilerle uğraşıyolar.
 

0x3a

Üye
23 Tem 2014
62
0
Bizde ****lci çocukların saçları sırtına geliyor ve aliyorlar bişey demiyorlar :)
 

nicotein25

Uzman üye
14 Nis 2013
1,262
0
Aynı sorun bende de var ben lise 3 üm , sorun mu oluyodu ara kardeşim 147 yi sana 2 gün içerisin de dönüş yapılıyor , saçın uzun diye azarlama , dayak v.s varsa o hocayı gözden çıkartırlar ;) hiç olmadı meb şikayet et , meb bir sözü vardı " öğrenciye el kaldıranlar karşısında bizi bulur " , her yere şikayet et yalnız ilçe deysen ilçe meb ve il meb haricin de çünkü buralarda genel de adamları oluyor ve şikayeti ört bas ediyorlar ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.