OSINT Araç Tavsiyesi

Flack

Katılımcı Üye
5 Tem 2020
475
391
in Turkey

Öncelikle OSINT Nedir Onu Açıklayayım: Açık Kaynak İstihbaratı, halka açık kaynaklardan veri toplayarak istihbarat elde etme methodlarından biridir. Genel olarak, Tv, Radyo, Gazete, Dergiler, Periyodik Yayınlar, Broşürler, Bildiriler, Kataloglar, Medya ve İnternet üzerinde yapılan kamu yayınlarını vs.


NexVision, Tüm Web'den (Clear Web, Dark Web ve Sosyal Medya) gerçek zamanlı istihbarat sağlayan gelişmiş bir AI destekli OSINT çözümüdür. Anonim tarayıcı Tor'u kullanmadan Chrome ve Safari gibi normal tarayıcılar aracılığıyla Dark web aramalarına benzeri görülmemiş erişim sağlar. Arka plan kontrolleri, durum tespiti, müşteri katılımına uygunluk (KYC) yapmak istiyorsanız

NexVision öncelikle ordu ve hükümetler tarafından kullanılır, ancak 2020'den beri ticari olarak mevcuttur ve Fortune 500 şirketleri ve küçük-orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) tarafından istihbarat ve araştırma ihtiyaçları için güvenilmektedir. Hizmetleri, SaaS çözümlerine doğrudan abonelik ve istihbarat raporları satın almayı içerir.

Nasıl çalışır:

İlk adımda, A.I. motorlu motor sürekli olarak veri toplar, analiz eder ve bunları kategorilere ayırarak ticari olarak mevcut en büyük veri gölünü sağlar. İkinci adımda motor, yüksek düzeyde doğru ve bağlama dayalı sonuçlar sağlamak için yanlış pozitifleri azaltmak için makine öğrenimini kullanır. Bu, araştırmalarda gereken çalışma saatlerini ve zamanı ve analistlerin büyük miktarda alakasız veriyle karşılaştıklarında karşılaştıkları alarm yorgunluğunu büyük ölçüde azaltır. Son adımda, tüm sonuçlar, kullanıcıların kolayca görselleştirebilecekleri ve bilinçli kararlar verebilecekleri gösterge tablosuna yansıtılır.

Pano, kullanıcıların gerçek zamanlı olarak hedefleri izlemek, araştırma yapmak ve anonim kalırken sonuçları analiz etmek için anahtar kelime uyarıları ayarlamasına olanak tanır. Yazılım, giriş seviyesi analistler için tasarlanmış basit bir arayüze sahiptir. Analistler, komut dosyalarına güvenmeden veya tek bir kod satırı yazmadan askeri düzeyde ve kapsamlı istihbarata erişebilir ve bunları kullanabilir.


Sosyal medya modülü, Meta (önceden Facebook), Instagram, LinkedIn, Discord, Twitter, Youtube, Telegram, vb.'den gelen verileri izler ve bilgi yayılımının kaynağını ve yerini belirlemek için coğrafi konum teknolojisi ile donatılmıştır.


Demo Hesabınıza Buradan erişebilirsiniz..


~Flack


i20ijv1.png
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.