osmanlı inceliği ilginç süper

canfor

Katılımcı Üye
2 Eki 2007
528
8
[T]urk[H]ack
913200671324PM.jpg


en alttaki yazı ''gölge her güneş vurduğunda oluşmaktadır'':confused:
 

R0dosto

Katılımcı Üye
Osmanlı Süperdi ya qerçekten daha buqun arastırdım biraz acayip şeyler var arkadaşım.Hanqı padişahdı aklımda değil eski elbiseler qiyip çarşıya çıkıyor bi bakkal dan bişeyler alıyor şunu ver bunu ver herşeyi alıcak.Bakka diyorki artık vermem.Padişah ver diyor olmaz vermem diyor.Padişah soruyor neden???
Bakkal aldığın malların parası benim ailemin buqunku yıyıceqını karşılar karnımız doyar.Sen başka bakkallara qid oralardan alışveriş et ve ayrıca sen her şeyi alıcaksın her şeyi alırsan benim komşuma aç olan kişiler vs ne alıcaklar diyor... Daha kapsamlıydı ama basıt bı sekılde anlattım...
 

mesutgun1982

Uzman üye
20 Mar 2008
1,069
3
Kapıya gölgesi yansıyan şeyin ne olduğu hakkında bilgilendirici bi açıklama yok.Bukonudada açıklama yaparsan daha aydınlatıcı olur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.