Oyun Hile Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeqendHacker

Katılımcı Üye
28 Haz 2012
763
0
Samsun
arkadaşlar point blank oynuyorum oyun ıcın hile yapıcam ama naısl yapıcagım hakkımda hiç bir bilgim yok yardımıc olurmusunuz hangı programlama dılıyle nasıl birazcık bıllgı verırsenız sevınırım :confused:
 

Blive

Katılımcı Üye
20 Tem 2012
424
0
İzmir
Onun için kralkurt.com da satıyorlar piyasadaki en ucuz fiyata ve team viewerdende sorun olduğu zamanda yardım ediyorlar hile sürekli güncellendiği için fix yeme oranı yok kadar az ayrıca çok güzel özellikleri var
 

llLuciusll

Üye
15 Ağu 2012
225
0
merhaba ilk önce Hileyapmak istiyorsan Tün online veya diğer oyunların hile'leri ilk aşama içerisinde Chatengine ile yapılmaktadır hangi oyunun hilesini yapacaksın ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.