Mobil Oyun indirme siteleri ne kadar güvenlidir?

HydraT3

Üye
25 Mar 2018
93
2
Selamlar. Bu site üzerinde araştırma yapıp zararlı kod yazılım bundle APK malware vs ortaya çıkarmış, veyahut rastlamış forum üyeleri var ise tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu sitede ki uygulamalar özetle %100 Safe midir? Ben sadece APK başlar iken site reklam infosuni gördüm şu ana dek.
 

"fyska

Üye
26 Haz 2019
182
2
Cevap: Android.oyun.club nekadar güvenli?

Merhaba,

Uygulama içeriğini bilmiyorum ancak uzun zamandır ben de bir çok kişi gibi kullanmaktayım, babasının hayrına yapmıyor ya düşüncesi elbet aklımıza geliyor ancak şöyle bir konu da var bu şahıs en ufak bir virüs koysa içine uzun yıllar boyunca 1 tane bile zararlı diyen elbette çıkardı ve insanların olan güveni düşer ve link kısaltma yoluyla kazanacağı paraların oranı da düşer gibi, bir diziden örnek vereyim La Casa De Papelin senaristi ufak değişikliklerle bu planı uygulayarak merkez bankasını soyabilirdi ama diziye dökmeyi düşünüp daha da fazla ve risksiz şekilde para elde etti. Kendi düşüncemdir ama güvenilir diyebilirim androidoyunclub için

İyi forumlar
 

'PedroDavis

Kıdemli Üye
24 Haz 2015
2,336
190
112
Cevap: Android.oyun.club nekadar güvenli?

Merhaba,
%100 güvenli olduğu hakkında bir şey söyleyemem ancak daha hiç sorun yaşamayan bir çok tanıdığım mevcut.
Mevzu bahis site genelde dosyaların indirme linklerine kısaltma uygulayarak gelir elde etmektedir.
 

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,238
7,708
Merhaba,

Güvenlik için indirme öncesi virüs total üzerinden tarama yaptırın. Kendinizin kullandığı anti virüs programı üzerinden de tarama yaptırın. Eğer bir sorun yok ise indirip kurun. Bilinmedik ve az bilinen bol reklamlı sitelere girmeyin birşey indirmeyin.

İyi Forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.