Oyun Seçme Silah Hangisi gir lütfen ptna farklıyla soru :D.

ptna

Uzman üye
3 Nis 2013
1,698
1
Arkadaşlar oyun arıyorum 3 boyutlu silahlı ama wolfteam flan gibi olmasın online olmazsa daha iyi olur ve öyle 20 kişi falan bir leşp oynadığı oynlar demiyorum sarıcı uzun süreli oyunlar.Örneğin savaşıyoruz sürekli toprak işgal ediyoruz falanından güzel oyun.
mspvr.png
 

ptna

Uzman üye
3 Nis 2013
1,698
1
M2TW oynuyorum süper o da Türkler en iyisi kampanya olarakda ben silahlı tek bir adam yöneteceğim mesela yanımda askerler var beni izliyorlar bazı yerlerdd pusuyoruz savaşıyoruz adamlarlım ölüyor falan ilerliyoruz öyle bir oyun.
 

ptna

Uzman üye
3 Nis 2013
1,698
1
Birde be nanlatamadıö galiba istediğim oyun şöyle:
Örnek :Benm yanımda 5-6 AI li adam var beni izliyolar silahları var savaşıyorlar bir şeghirdeyiz mesela çöp kutularına saklanıyoruz ateş ediyoruz örnek tererösitlere sonra onları öldürüp ileriyouz dieyr yrde çattışma oluyor oradan oraya savaş...
 

Re-Design

Katılımcı Üye
6 May 2013
973
0
Call Of Duty Modern Warfare 3 abi super oyun satisa cikti gun 5.000.000 insan oyunu almis tavsiye ederim
Yalniz Olmiycan bazi yollarda 2 kisi olucaksiniz bazende 7-8 kisi goruntuyu dusuk yap ama oyun acayip grecekci
 
Son düzenleme:

VFoRBMW

Uzman üye
25 Eyl 2012
1,617
0
LOST
Online olmasın diyorsan prototype 1 ve 2 ama online olarak world of tanks şiddetle tavsiye ederim. Bu arada bide önce bi windows loader yukle bılgısayara anlaşılan yeni format attın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.