Oyun Oyunlarda fps artırma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KontrolTHT

Kontrol Hesabı
28 Ocak 2016
239
14
Bilgisayarım > gelişmiş s. ayarları > performans ayarlarından performans moduna alabilirsin bilgisayarı. Laptopsa performans moduna al aynı şekilde fps artar. Termal macun bakımlarını da 6 ayda bir yaparsan iyi olur, hala artış yoksa yeni pc şart.
 

Liserjik

Kıdemli Üye
11 Ağu 2018
2,180
7
6
Arkaplanda çalışan ve fazla güç tüketen uygulamaları kapatabilirsiniz ve ya bu işlem için yazılmış araçları (booster vs.) kullanabilirsiniz.
 

xbaytar

Uzman üye
16 Kas 2019
1,064
3
Eskişehir
Merhaba;

Öncelikle bilgisayarınızı yoran programlardan kurtulun. Oyunları en düşük ayarlarda oynayın. Oyun oynar iken arkada Google Chrome gibi fazla ram tüketen uygulamaları kapatın. Bilgisayarınıza ucuz bir ram alıp ekstra destek de sağlayabilirsiniz. Bilgisayarınız eski sanırım. Eski parçalar çok ucuz oluyor.
 
26 Haz 2016
2,822
603
Sana sağlıklı bilgi verebilmemiz için sistemini bilmemiz gerek. Ancak en basitinden, İnternet hızın iyi olmalı (oyun online ise) arka plan hizmetlerini kapat. bilgisayarı en iyi performans moduna al, çok fazla gereksiz program yükleme (arka planda çalışır bazıları.) Dediğim gibi önce sistemi bilmek lazım. Ona göre daha sağlıklı bilgi verebiliriz..
 

Rapture

Kıdemli Grafiker
16 Eyl 2018
3,589
1,431
Black Sheep
1- Görüntü ayarlarını en iyi performansa çekebilirsin.
2- Ekran kartı ayarlarından en iyi görüntüyü en iyi performans’a çekebilirsin.
3- Antivirüs programını her zamana aktif tut (virüs bulaşırsa kasma olur.)
4- Gereksiz dosyaları - programları kaldırabilirsin.
5- Masaüstü resmini düz siyah yaparsan kasma azalır.
6- Oyun oynarken arka planda açık uygulama olmasın. (DC - SPOTİFY V.S.)
7- Oyun ayarlarını düşüğe çekebilirsin.

“İyi forumlar”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.