Oyunlarda FPS düşme sorunu

Resmotik

Yeni üye
25 Ocak 2016
12
0
Arkadaşlar genelde LOL oynuyorum ve oyuna başlarken 60 fps 70 fps te falan oluyor fakat bir yerden sonra 20 fps sabitleniyo baya bi süre 20 fps kalıyo sonra düzeleiyo sürekli böyle her türlü programı denedim ASC falan önerdiler hepsini denedim fakat olmuyor pcyi fiziksel olarak temizledim yine olmadı bir çözüm yolu var mıdır yoksa format mı ?
 

Mint0q

Katılımcı Üye
20 Eyl 2015
788
0
Muhtamelen winn 10 kullanıyorsundur ben win 10 kullnıyorken 150 fps ken 8-9 olup 15-20 saniye fln öyle kalıp 30-60 takılıyordu win 8 geçtim tekrar su an 150 sabit
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.