Paylaşım Yapılan İllegal Görüntüleri Nereden Buluyorlar?

Z3D1453

Üye
23 Ağu 2017
250
0
Selamun Aleyküm

İnternette bazı sosyal medya sitelerinde ve s. paylaşılan adam kesme , öldürme , idam edilme videolarını nerden alıyorlar ? deep web den biraz araştırma yaptım ama bişeyler bulamadım zadten 100 de 90 sitelere girmiyor . Bu illegal görüntüleri nerden alıyolar çok merak ediyorum yardımcı olurmusunuz .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ZiksthemW

Haftanın Asistanı
28 Mar 2020
1,062
148
Oslo
Cevap: İllegal görüntüler

Merhaba,

Böyle görüntülerin çoğunu hemen bulamazsınız. Eğer baktığınız siteler wikilerde paylaşılan siteler ise bulamamanız çok normal. Bu tarz sitelere denk gelmek için daha çok araştırma yapmanız, daha da derine inmeniz gerekmekte. Deep web ve Dark web ile alakalı bir kaç konu aşağıya bırakıyorum.


//Edit: Bir kaç yanlış anlaşılma olmuş. "Derinlere inme"den kastım, bilinmedik forumlar vs. Zaten bu tür bazı görüntüleri normal internette de underground forumlarda bulabilirsiniz.

Deep Web'in Bu Yüzünü Gördünüz mü? - TIKLA!

# DarkWeb Hakkında Bilinmeyen Kalmasın # - TIKLA!

Saygılarımla,
ZiksthemW
 
Son düzenleme:

Sort

Deneyimli Moderatör
14 Eki 2019
982
88
Cevap: İllegal görüntüler

Merhaba Değerli Üye;
Darkwebde Gezinirken Birkaç Adet Aşırı Şiddet İçeren Ücretsiz Sitelere Denk Geldim.Buralardan Çekilmiş Olma İhtimali Yüksek.Site İsimlerini Vermeyeceğim Malesef.Ayrıca Çoğu Videolar Youtubeden
Çekiliyor ve Youtubeden Silinmeden İndiriyorlar.
Peki Ama Nasıl Yapıyorlar?

Youtubede Arama Yaptığınızda Sağda Üç Çizgi Çıkar. Orada Filtrelemede Son Bir Saati Seçtiğinizde Size Son Bir Saat İçinde Yüklenmiş Videoları Gösterecektir. Bu Videolar Youtube Tarafından

1 Saatte Farkedilmiyor. İsterseniz Şuan Bile Youtubeden Deneme Yaparak,Aslında Youtubede de Çok Kötü İçeriklerin Bulunduğunu Göreceksiniz.Sadece Youtube Bu Konularda 1 Gün İçinde Farkedebildiği İçin Siz Daha Videoyu Göremeden,Kaldırılıyor.

İyi Forumlar Dilerim
 

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,239
7,715
Cevap: İllegal görüntüler

Merhaba,

Youtube gibi platformlardan alınıyor. Yada deep webte siteler kendi aralarında alışveriş yapıyor. Bu tarz şiddet içerikli dolu video olduğundan ve deep webte kaldırılmadığından herkes kopyalayıp paylaşıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.