PC Boşta %90 Ram Kullanıyor ?

Mota

Üye
8 Eyl 2016
59
0
Kaliforniya
S.a Beyler 2 saat önce sistem geri yükleme ile 15 gün öncesine geri yükledim sistemi. Geri yüklemeden önce hiçbir sıkıntı yoktu pc yi açtım görev yöneticisinden ram kullanımına baktım boşta %90 kullanıyor. Allah Allah kafayı yiyecem bu yazıyı yazarken bile donuyor halbuki sadece bu site açık. msconfigden Hizmetlerden görevleri gizleyip devre dışı bıraktım başlatmadan da devre dışı bıraktım başka bi öneriniz varmı ?
znMkX4.png
 

BlackStriker

Kıdemli Üye
7 Kas 2015
2,420
3
UNKNOWN
Kardeşim hemen açıklayayım . Windows 7 nin genel sorunudur bu.Düzeltmek için tüm güncelleştirmeleri yap.(Windows update)Güncellemeri yükledikten sonra RAM kullanımı düşecek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.