PC Bozuldu Yardım

FeKeLe

Katılımcı Üye
20 Tem 2014
925
1
Adana
S.a Herkese Kolay Gelsin Benim Sorunum
pC donmustu bende düğmesinden kapadım sonra tekrar açmaya çalıştığında Ekranda Yazılar Çıktı Bende Format Atmaya Karar Verdim Flasha win8.1 attım bios ayarlarından ayarladim pC win8 kurulum ekranı ile açılıyor fakat biçimlendirme yapacağım yerde harddiskki gormuyor sizce problem nedir pC laptop
 
24 Ara 2015
59
1
CD Rom
Cd yada usb den format atmak için sırasıyla adımları takip edip SHIFT+F10 basın.
(veya cd, usb ile onar dedikten sonra ms dos komut istemcisi ile başlatın.)
sonra Diskpart.exe yardımcı programını kullanarak sabit diski temizlemek için şu adımları izleyin:

list disk yazın ve ENTER tuşuna basın. Mevcut sabit disklerin listesi görüntülenir.
sel disk numara yazın (örnegin: sel disk 0 , sel disk 2 gibi) ve ENTER tuşuna basın. Burada numara, temizlemek istediğiniz sabit diskin numarasıdır. Sabit disk şimdi seçilidir.
det disk yazın ve ENTER tuşuna basın. Sabit diskte bulunan bölümlerin listesi görüntülenir. Bu bilgileri kullanarak doğru diskin seçildiğini doğrulayın.
Diskte gerekli veri bulunmadığından emin olun, clean veya clean all yazın ve ENTER tuşuna basarak diski temizleyin. Diskte bulunan tüm bölümler ve tüm veriler kalıcı olarak silinir.
exit yazın ve ENTER tuşuna basın.

alıntıdır...
 

BYHZR

Üye
14 May 2016
116
0
Denizli
Kardeş bu olay masaüstü pc lerdede oluyor ben harddisk kablosunu çıkar-tak yapıp oluyor. ozaman pc hardiski görüyordu. olmassa harddiski söküp kasaya takmadan format atıyodum.. birazcık daha uğraş olmassa tamirciye götür derim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.