pc çok ağır

22 Nis 2015
225
0
arkadaşlar bilgisayarım windows 10 i 5 asus açılışta ve kullanımda çok ağır wifi durduk yere arada bir kesiliyor format atmadan bir işlem yapabilir miyim
 

'Adige

Administrator
26 Eki 2012
9,441
1
803
30
root@adige~#
Merhabalar ;

öncelik ile ccleaner ile tarama yapınız ardından nod32 v.b virüs programı ile tarama yapınız ardından gereksiz programları kaldırarak sistemi biraz olsun rahatlatma sağlarsınız
 

FHeaD

Uzman üye
17 Nis 2015
1,387
1
Sayın urfahackteam

Kullandığınız bilgisayarın ram'i ve işletim sisteminin 32 veya 64 bit olması bu durumu etkiler. Windows 10 sürümünüzü öğrendikten sonra gereksinimlerini kontrol ediniz. Karşılıyorsa bilgisayarınızda virüs olma ihtimali var. Combofix ile bilgisayarınızı bi taratın.

Buraya tıklayarak Combofix Antivirüs programını indirerek bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları temizleyebilirsiniz.

İyi Forumlar
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Merhabalar. Öncelikle bir virüs taraması yapmanızı öneririm. Bilgisayarınıza virüs bulaştıysa geç açılmalar, ağır komutlar işleyebilir. Haricinde driverlerinizi güncelleyiniz. İlk alındığı hızda olmasa bile daha iyi performans sağlayacaktır.
 

'Börteçine

Kıdemli Moderatör
25 Şub 2016
7,616
14
785
çalıştıra %temp% yaz çıkan herşeyi sil
daha sonra
cmd yi aç herşeyi kapat
cipher /w: (disk adı d veya c) komutunu yaz işlemin bitmesini bekle

ve son olarak kasa temizliği yap format atmadan hız eski haline gelir bir virüs yoksa
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.