pc kapaniyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ABDULHEY_27

Yeni üye
28 Nis 2009
9
0
slm arkadaslar burdan program indirdim indirdikten sonra bazi gereksiz programlari geri sildim simdi internetten film seyrederken online bilgisayarim kapaniyo sonra tekrar aciliyo sanki ceyran gidip gelmis gibi oluyo film seyretmezsem olmuyo saatlerce internette dolsim problem yok ama film izlemek istersem 10 dakika seyrediyorum kapaniyo lütfen yardimci olursmunuz format atmak istemiyorum eset not 32 antivurus programi kullaniyorum
 
Son düzenleme:

ABDULHEY_27

Yeni üye
28 Nis 2009
9
0
Arkadaslar hepınıze teker teker tsekkür ederım ılgınız ve alakanız ıcın bysıspastık arkadasım dogru söylüyo tek fıl ızlerken oluyodu pc 24 acık olsun veya ınternette dolsayım problem yok galıba dfeıger arkadaslarım tam okumamıs ama yınede tsk lerımı sunarım ıntıvırus ıle tarattım basında durarak sımdı problem cözüldü cok tskürle yınede :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.