pc oyunda ısınmadan kapanıyo

zancrow

Üye
13 Ocak 2019
100
0
Azeroth
Öncelikle merhaba başlıkta belirttiğim gibi pc oyuna girdikten 10 dk sonra kapanıyor fakat aşırı ısınma sözkonusu değil 60 65 derece civarında işlemci ısısı ki daha önceden yazın oynarken çok ısınıp kapanmadığını biliyorum sadece fps düşüyodu formattan sonra başladı denilebilir bu sorun driverlerim falan güncel ama sorunla veya çözümüyle ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
 

zancrow

Üye
13 Ocak 2019
100
0
Azeroth
Mesaj birleştirme

Merhaba,
Bu videoda ki gibi yaparsanız sorununuz çözülecektir. Ancak şöyle bir sorunu var aşırı ısınma sonucu bilgisayarınız kapanmayacagindan içinde ki parçalardan dolayı sıkıntı oluşabilir. Bunu yazın eski haline getirmenizi tavsiye ederim.
https://youtu.be/AhwUnZ6sSI8

işe yaramadı dostum kapanıyo yine



forumda buunla ilgili konular mevcut pc kasmasını azaltmanın bissürü yolu var teker teker yazmam uzun sürer buraya forumdaki konulardan bulabilirsin

Ben soru sormamıştım link ver orada tıklarsan :gülenyüz renklendirmediğim için özür dilerim

benim sorunum o olmadığı için bakmamıştım :D

Merhaba,
Acaba parçaları yakın bir zaman da temizlediniz mı ya da çıkarıp taktiniz mı? Belki tam oturmadigindan temassizlik olabilir. Veyahut termal macun eskimiş ya da kurumuş olabilir. Bunlara bir bakıp tekrar yazabilir misin?

2 gü önce temizledim çıkarıp takmadım parçaları termal macunun değişmesi gerekiyo fakat termal macun ısıyı önlüyo sadece benim işlemcim ısınmıyo
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

P4RS

Özel Üye
8 Ocak 2017
5,156
59
Ankara
Merhaba,
Acaba parçaları yakın bir zaman da temizlediniz mı ya da çıkarıp taktiniz mı? Belki tam oturmadigindan temassizlik olabilir. Veyahut termal macun eskimiş ya da kurumuş olabilir. Bunlara bir bakıp tekrar yazabilir misin?
 

Cheat Console

Katılımcı Üye
1 Tem 2018
983
1
mesaj yazmyn
Isınma sorunu termal macunun eskimesinden olabilir


oyun oynarken güç seçeneklerinden yüksek performansa almanız lazım


paylaşım yaptığım videoyu inceleyiniz aşama aşama uygulayınız


[ame]https://www.youtube.com/watch?v=QH3K6exkKEw[/ame]
 
Son düzenleme:

Emre160703

Kıdemli Üye
12 Haz 2016
2,101
0
Localhost
Hocam daha önce ben de benzeri bir sorun yaşadım benim sorun şuydu güç kaynağının kablosunda elektriklenme olduğu için az bir şey ısındığında direk kapanıyordu oraya lehim yaptırdım sorun ortadan kalktı güç kaynağından olma ihtimali yüksek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.